Tofu Twins

Verhalen

Ben je veganist of vegancurious? Vraag je je af wat toch de deal is met al die verschillende soorten tofu? Of waarom iedere veganist binnen een half uur over dadels begint? Of zoek je tips voor leuke veganistische of vegan-friendly restaurants, cafeetjes of winkeltjes? In deze rubriek schrijven we verhalen over van alles en nog wat. Dus misschien vind je hier het antwoord wel. Of niet. Als je verder leest, kom je daar vanzelf achter. ūüėČ

Tofu Twins Pauze

Lieve lezers,

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben hebben wij de laatste tijd weinig nieuwe dingen gepost. Hoewel we erg trots zijn op de website en de recepten die we tot nu toe geplaatst hebben, merken we dat het erg veel tijd kost om content te maken die leuk en vernieuwend is, met foto's die er goed uit zien. We doen dit beide naast onze reguliere werkzaamheden en verdienden geen geld voor de blog.

We willen niet stoppen met deze blog, maar zijn op zoek naar wat we er dan wel mee willen en hoe we er tijd voor vrij kunnen maken.

We laten jullie snel meer weten over het vervolg van Tofu Twins.

 

Vriendelijke groeten,

 

Manon en Lisa

 

 

Lees meer

thumb_IMG_1662_1024

Perron Plantaardig

Op zondag 7 augustus werd perron 9 op het Berlijnplein in Leidsche Rijn voor één dag omgetoverd tot Perron Plantaardig. Tofu Twin Manon organiseerde dit evenement samen met Anne.  Lisa kwam als vrijwilliger en als bezoeker. Een vegan Potluck-festival met als slogan "Deel je eten, deel je talent". Naast de Potluck was er een open podium, een taartenbakwedstrijd, een infomarkt, kon je groente en fruitkunstwerkjes knutselen en was er spelmateriaal voor kinderen. Hierbij het fotoverslag van Lisa.

Lees meer

Let it be vegan Berlijn

Vegan in Berlijn

Wat te doen, drinken en eten in Berlijn? Tofutwinner Manon geeft je het antwoord!

Lees meer

plantaardige potluck inspiratie

Plantaardige potluck

Deze recepten zijn perfect om mee te nemen naar een potluck. Zorg dat je genoeg maakt, want iedereen zal hiervan willen proeven!

Lees meer

moestuin

Manons Moestuin #2: Groen!

Een tijdje geleden vertelde ik (Manon) jullie dat ik een moestuintje begonnen ben. In deze blogpost lees je hoe het daar nu mee gaat.

Lees meer

kruidenplantje

Manons Moestuin

In deze nieuwe rubriek zal ik jullie zo nu en dan vertellen over mijn moestuinmislukkingen en (ik hoop toch vooral) mijn mooie-moestuin-momentjes. :)

Lees meer

vegan ontbijt havermout

Vegan ontbijtjes

Van deze vegan ontbijtinspiratie zou je bijna een ochtendmens worden.

Lees meer

koken met restjes

Koken met restjes

Of je het nu doet om geld te besparen, voedselverspilling tegen te gaan of gewoon omdat het kan: je restjes opmaken is altijd een goed idee. Hier lees je onze tips!

Lees meer

Vegan party snacks

Uitdaging #7: Vegan Party Food

Er is altijd reden voor een feestje. En bij feestjes hoort eten. Maar wat serveer je als vegan party host aan je vegan en niet-vegan gasten?

Lees meer

vegan snacks

Uitdaging #6: vegan snack attack

Zo tussen 3 en 4 uur 's middags, als lunch al een verre herinnering lijkt, maar het diner nog moet wachten tot je allerlei andere verplichtingen hebt afgerond, is het spitsuur voor het snackautomaat. Maar... wat als je je middagdipje door wilt komen zonder dierlijke en ongezonde producten te gebruiken?

Lees meer