Tofu Twins

Tofutest

De recepten die we posten, zijn van onszelf, maar we maken natuurlijk ook vaak genoeg recepten van andere bloggers, of uit kookboeken. In ‘Tofutest’ laten we zien welke recepten we van anderen maken en laten we weten wat we ervan vinden. We stellen vragen als: hoe duidelijk is het recept? Smaakt het net zo lekker als het eruit ziet op de foto? Lukt het ons de foto na te maken? Ook testen we veganistische producten, van vleesvervangers tot ei-vrijemayo tot shampoo.  Heb jij een blog met recepten waarvan je er één door ons wilt laten testen, of verkoop je een veganistisch product waarvan je denkt dat de tofutest kan doorstaan? Stuur dan een mailtje naar tofutwins@gmail.com en wie weet schittert jouw recept/product straks hier.

 

SAP Bagelbar

Tofutest: SAP Bagelbar Maastricht

In de Rubriek 'Tofutest' willen we ook zo nu en dan eetgelegenheden testen waar je vegan kunt eten. Vandaag: SAP Bagelbar in Maastricht.

Lees meer

vegan kipnuggets

Tofutest: Kipnuggets!

Er zijn in korte tijd twee vegan kipnuggets op de markt gebracht die ook nog eens in de gewone supermarkt verkrijgbaar zijn. Dat vraagt natuurlijk om een Tofutest, want welke van deze twee nuggets is kiplekker?

Lees meer

Wereldburgers

Tofutest: Wereldburgers uit 'Vlees is dood'

Een tijdje terug schreven we een recensie over het boek 'Vlees is dood' van Robin Schaper. Spoiler alert: we waren zeer enthousiast! Vandaag delen we (met toestemming van Robin) één van de gerechten met jullie die we getest hebben: de Wereldburgers.

Lees meer

Vlees is dood: Lang leve groente

Recensie: Vlees is dood

Een tijdje geleden verscheen er een leuk kerstcadeau op de matten van de Tofu Twins: het boek Vlees is dood van Robin Schaper. Dit boek hadden we toegestuurd gekregen met de vraag of we het misschien wilden recenseren voor ons blog. Dat doen we natuurlijk graag!

Lees meer

salade geroosterde pompoen

Tofutwins Testen: Pompoensalade Allerhande

Het is weer Tofu Tuesday en wij dachten: het is weer eens tijd voor een Tofutest! Dit keer testen we een pompoensalade uit de Allerhande.

Lees meer

pompoenbrownies

Pompoenbrownies van De Groene Meisjes

In onze nieuwe rubriek 'Tofutest' testen we recepten van andere bloggers. Het eerste recept dat we aan de Tofutest willen onderwerpen is een gloednieuw recept van De Groene Meisjes: veganistische pompoenbrownies.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *