Over ons

Tofu Twins
Hoi! Wij zijn Manon en Lisa. Onze ouders krijgen altijd de vraag of onze namen gebaseerd zijn op het schilderij de Mona Lisa. Hoewel zij dit stellig ontkennen en daarom standaard naar ons verwijzen als ‘Lisa en Manon’, schamen wij ons er in zijn geheel niet voor om met zijn tweetjes vernoemd te zijn naar een van de grootste schilderijen in de kunstgeschiedenis. Dit heeft verder niets met veganisme te maken. Ook al beweren sommigen mensen dat Leonardo da Vinci vegetariër was. Of zelfs veganist. Maar daar zullen wij ons niet in mengen.
Op deze website publiceren we elke Tofu Tuesday (dat is een gewone dinsdag, maar dan voor veganisten) onze zelfgemaakte en gefotografeerde recepten. Meestal gezond, altijd veganistisch en natuurlijk altijd super lekker. Je zult erachter komen dat veganistisch eten eigenlijk heel makkelijk is en ook helemaal niet duur hoeft te zijn of zoiets.
Wij zijn echter niet bang voor een uitdaging. Daarom geven we elkaar in de rubriek ‘uitdagingen’ steeds een spannende kookopdracht. Bijvoorbeeld om een recept te veganiseren (vegan hotdogs) of om binnen een uur een vijfgangenmenu op tafel te hebben staan. De smakelijke resultaten verschijnen (onregelmatig, want helaas zijn we ook heel druk met andere dingen) op ons blog!
Wil je contact met ons opnemen dan kan dat via tofutwins@gmail.com
Deze website is opgezet door Danielle de Ree, een fantastische webdesigner die je overigens kunt inhuren om een website voor je te bouwen! Dus als je net zo iets moois, of juist iets heel anders wilt, zou ik vooral even contact met haar opnemen. =) Ze is ook fotografe en helpt ons regelmatig om ervoor te zorgen dat onze gerechten er net zo smakelijk uitzien als ze zijn.
P.S. Toen wij de domeinnaam ‘tofutwins.nl’ controleerden, kwamen we erachter dat op tofutwins.com twee sexy mannen een hilarisch, hopelijk ietwat ironisch, filmpje hebben gepubliceerd over veganisme. Wij twijfelen echter aan hun tweeling-claim. Wij zijn een echte tweeling, al vanaf onze geboorte. Just sayin’. (Vraag ons niet of we één of twee-eiig zijn, tenzij je graag een uitgebreid verhaal over placenta’s en vruchtwaterzakken wilt horen).